Yoga för totalt nybörjare – Annas yoga studioDetta nybörjarepass är för dig som aldrig har testat yoga innan, men givetvis går bra att köra detta pass även om du yogat ett litet tag.
Vi kommer gå igenom övningarna i lugnt tempo, fokus på anding och att komma rätt i varje position. Om du behöver en paus är det bara att stoppa video när som, kanske komma in i barnets position en liten stund och hämta hem andningen om du behöver det. Glöm inte att lyssna till kroppens signaler! Rulla ut yogamattan så kör vi lite yoga tillsammans!

Följ mig på:

Glöm inte att subscriba! ❤️🙏

Intro/end: Carpe Diem Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

24 comments

 1. Hej! Idag gjorde jag yoga för första gången, det var kul och jag hoppas min stelhet snart försvinner!
  En fråga-varför låter det som att du får astma/svårt att andas när du blåser ut? Är det något att sträva efter och Isåfall vad har det för funktion?
  Mvh Tina

 2. Plötslig spontan längtan att komma igång med yoga (som jag i sååå många år tänkt att jag vill). Efter flera år av depression pch apati blir det av. Tog med mig en filt ut i kvällsljuset och satte mig på närmaste gräsmatta. Gick bättre än jag trodde med min tunga, otränade och stela kropp. Jag försöker bli vän med den och ta hand om den på nytt. Det hela kändes så klart lite klumpigt och ovant men ändå skönt och uppmuntrande!

  Men hade glömt att räkna med de nyvaknade myggen!! Blev tvungen att gå in för sista avslappningen.

  Men denna video och dig blir det till att återkomma till! Tack snälla Anna för att du delade med dig av din kunskap, ditt lugn och din harmoni ❤️

 3. Hur kan jag sitta om jag inte kan sitta med benen så i lotusställning? Får ont i både knän och ljumskar. Har också väldigt svårt att sitta på knäna och lägga min tyngd på dem….🤔

 4. Åh det här var skönt; jag fick mjuka upp muskler jag inte ens visste var stela och spända 😊 Fast lårmusklerna behöver tränas känner jag 😅 Stort tack, älskar att du är så berömmande!

 5. 1000 tack anna, mitt livs första yoga pass och med dig blev det en perfekt upplevelse och en livslång fortsättning. Tack detta behövde min kropp och själ och framför allt min nacke o axlar.

 6. Detta var första gången jag har provat på yoga, det kommer jag att göra fler gånger. Det var en jättebra video.

Leave a comment

Your email address will not be published.