Medicinsk yoga – yoga för ländryggen – Annas yoga studioMedicinsk yoga eller så kallad “mediyoga” kan förebygga och lindra smärta i olika kroppsdelar. Detta passet fokuserar på ländryggen. Vi går igenom olika yoga övningar som du kan göra hemma i vardagsrummet, tar mindre än 20 minuter! Tänk på att ta det väldigt försiktigt, lyssna till din kropp och vad den säger.

www.facebook.com/annasyogastudio
Instagram: annaleijonhufvud

Intro/end: Carpe Diem Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

25 comments

  1. Super tack! Jätte bra övningar i lugnt och skönt tempo, Har hjälp mina muskler som skrek efter avslappning som allra mest när jag skulle sova, då jag trodde att jag slappna av. Men nu kan musklerna slappna av och jag får sova och vakna med mindre värk, då har jag endast gjort dessa övningar i några dagar.

  2. Sååå skönt pass för ländryggen, men även avstressande. Har nyligen hittat till dina pass pga av elak Piriformis värk. Gillar verkligen dina pass och håller på och betar av dem en efter en. 😉 Namaste! 🙏❤

  3. Den här sessionen gör jag 2 ggr per dag och det är verkligen skönt och ryggen blir bättre och bättre.
    Vart vill du komma med din kanal? jag har några idéer..om du vill ha fler följare..:)

Leave a comment

Your email address will not be published.