Hatha flow yoga – Annas yoga studioDen här veckan har vi ett hatha flow yoga pass! Perfekt för nybörjare men passar även mer erfarna yogis som vill köra igenom grunderna. Vi kommer att värma upp med solhälsningen, träna benen i krigare positioner, och avslutar med lite core yoga övningar och avslappning. I princip ett helkropps-pass! Rulla ut din yoga matta så kör vi! ❤️

Kram
Anna

www.facebook.com/annasyogastudio
Instagram: annaleijonhufvud

Intro/end: Carpe Diem Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

10 comments

  1. I sommar har jag på riktigt hittat till yogan tack vare en yoga challenge med Flow with Fanny! Nu försöker jag upprätthålla min rutin med både instruktörsledda pass online och egna pass med positioner jag fick från yogautmaningen! Tack för detta härliga pass!

  2. Är jätteglad för dina pass och din tillåtande inställning. Detta har hjälpt mig att komma igång och vilja fortsätta!
    Obs! Jag har fortfarande svårt att i ett svep komma fram med foten mellan händerna från exempelvis hunden. Du får gärna visa tekniker för det…låååångsamt😊

Leave a comment

Your email address will not be published.