40 min hatha yoga – Annas yoga studioUnder detta 40 min långa yogapass kommer vi att träna igenom hela kroppen. Passar både nybörjare och er mer erfarna yoga utövare. Det blir en del nedåtgående hundar, lite planka och lunges! Du kan alltid komma ner i barnets position om det blir för mycket, tänk på att lyssna till din andning och kroppens egna signaler. Rulla ut yoga mattan så kör vi!

www.facebook.com/annasyogastudio
Instagram: annaleijonhufvud
Officiel instagram: annasyogastudio

Intro/end: Carpe Diem Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

11 comments

  1. Kanonpass för mig precis vart på min första utbildningshelg inom yogalära. Tog in vad varje possition hette och du förklarar så man förstår. Kanonpass o känner mig redan mjukare i kroppen 🙂

  2. Jag tänkte bara prova för att se hur det fungerar för mig att komma igång med Yoga tack vare filmklipp. Och du har fångat mig! Jag tog mig igenom 3 videor på en rad, med pauser emellan, men nu känner jag mig mycket tryggare att fortsätta. Du gör så tydliga, glada filmer med en ren och luftig känsla! Tack

  3. den yoga som görde jag den var intensiv och mitt hjärta slåg fort är det normalt då för jag tror behuver annan yoga för jag är väldigt stressad och spänd i nacke och kroppen så vilken yoga rekomderar du till mig då

  4. Jättebra pass, kör det några gånger i veckan. Hittade ett hatah pass till på 35 min, har du fler?

  5. Jag har prövat Yoga några gånger under åren men inte riktigt fastnat förrän nu i sommar! Tack vare dej och din kanal, så tillhör det en av mina favoriter i kroppsaktivitet! Tusen tack och kram från mej, Annica!

  6. Åh, vad härligt det här var Anna! 😊 Tack så mycket och hoppas du har en fin midsommar. 😊💚🌿🍓

Leave a comment

Your email address will not be published.