4 övningar du kan göra varje dag – yoga för nybörjare – Annas yoga studioVi går igenom 4 yoga övningar för nybörjare som du kan göra hemma i vardagsrummet varje morgon eller kväll. Perfekta grundövningar för att bygga upp en egen yoga rutin! Vi kommer att fokusera på andningen, slappna av, men också stretcha kroppen och bygga styrka. Allt på mindre än 7 min. ❤️ Nu kör vi!

www.facebook.com/annasyogastudio
Instagram: annaleijonhufvud

Intro/end: Carpe Diem Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

14 comments

  1. Jag är ny börjare och vet inte hur jag skall göra nu när det är Corona tider och jag letar efter
    ett bra ställe i och omkring Västra Frölunda. Och om man gör detta en till två gånger i veckan ,
    är våldet okej och bra. Har nu tryckt på premmurera din sida och så får jag se om det går att göra det själv.
    Det är så bra att du tar det långsamt och lugn takt och mycket pedagogiskt .
    Mvh nybörjare och Elevassistent ( behöver en smidig kropp och behov av åter få kraft och harmoni.)

  2. Sköna och bra övningar. Jag testade för första gången någonsin nu, och tänker att korta pass som det här är bra som en start på morgonen. Blir passen för långa så blir nybörjare som jag skrämda, och då rinner det ut i sanden. Så det här var perfekt, och blir nog mitt dagliga morgonpass framöver. Tack för en bra video!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *