30 min yin yoga – Annas yoga studioDen här veckan har jag satt ihop ett Yin yoga pass. Yin yoga innebär att man håller yoga positionerna relativt länge, oftast mjukare positioner som till exempel barnet eller duvan. Inga krigare positioner här. Yin yoga kan minska på stress och oroskänslor. Det kan även öka flexibiliteten och mobiliteten i leder, samt öka cirkulationen i leder.
Om du vet med dig att du är väldigt över rörlig så ta det väldigt försiktigt och använder kuddar som stöd, eller avstår helt från yin yoga.
Rulla ut din yoga matta så kör vi!

Namaste!

www.facebook.com/annasyogastudio
Instagram: annaleijonhufvud

Intro/end: Carpe Diem Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

23 comments

  1. Tack Anna💜. Du har varit en del av mitt liv i några år nu. Du har blivit en vana som verkligen fyller en viktig funktion. Min kropp signalerar behovet av dina yogapass ifall jag slarvar och inte gör dem.

  2. Hittade precis till din kanal, första gången jag testade en svensk yoga-video här på Youtube 🙂 Tack för en bra yogaklass. Idag när jag gjorde detta passet är det julaftons kväll, det har varit en tuff dag för mig av olika anledningar men den här yogan gjorde att dagen avslutades på ett skönt sätt <3 Namaste <3

  3. Hej! Jag har gått mediyoga ett par gånger och tänkte nu gå vidare. Jag blev rekommenderad YinYoga för min utmattning och trötthet men jag är också ganska stel i kroppen. Det verkar som att varje rörelse här i YinYoga hålls ganska länge? Är det vanligt inom YinYoga? Jag blir ofta väldigt öm av att ligga i samma ställning länge och vill hellre göra många stretch-övningar på ett pass och inte vara så väldigt länge i varje övning. Finns det snabbare YinYoga eller det är såhär YinYoga fungerar? Tack <3 🙂

  4. Tack!
    Har aldrig yogat tidigare men velat och kollat på andra och testat. Men när jag hittat dig så vill jag inte sluta 🙂
    Du instruerar helt fantastiskt!
    Tack än en gång!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *