15 MIN Yoga för nacke och axlar – Annas yoga studioDenna video är ett 15 minuter långt yoga pass för nacke och axlar. Vi kommer att lätta på spänningar men också jobba förebyggande mot nackont. Vi börjar sittandes och stretchar ut nacken, axlar och skulderblad och jobbar sedan med några katt och ko utsträckningar som är kanon bra för hela ryggen. Rulla ut din yoga matta så kör vi!

www.facebook.com/annasyogastudio
Instagram: annaleijonhufvud

Intro/end: Carpe Diem Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

25 comments

  1. Tack för ett bra pass. Du beskriver tydligt och enkelt hur det ska kännas och hur man ska göra det – superbra att du påminner om att slappna av i axlar, ansikte osv. Som nybörjare är detta pass alldeles utmärkt.

  2. Hej Anna, Tack för bra filmer, ett förslag till kommande är att använda sig i utryck av ena eller andra sidan. Då det inte "väcker hjärna på samma sätt som höger/vänster. tack igen.

  3. jättebra! hade dock svårt att förstå hur jag skulle göra med axlarna i både puppy och childpose, tips? Ska man liksom sträcka allt vad kan eller dra ner axlarna?

  4. Hej Anna, mycket bra övningar men alldeles för lågt onspelningsljud, stundvis går det inte att höra när datorn är lite på avstånd för att se övningarna. Annars toppen, vi har gjort flera!!! Hälsar Kerstin

  5. Blir andra videon jag kommenterar nu haha, men detta var ett super härligt pass som nog kommer va jätte bra för mig så jag har såna smärtor och stelheter i nacke och axlar. Underbart ❤️

Leave a comment

Your email address will not be published.