10 min yoga för mage – Annas yoga studioDetta yoga pass innehåller övningar för mage och core som du kan köra hemma i vardagsrummet! Vi kommer att träna lite olika typer av yogi sit-ups. Skillnaden mellan vanliga sit-ups och yogi sit-ups är att vi fokuserar på andningen. Vi håller magen aktiv, pressar nedåt med ländryggen, öppna aktiva armar (inga crunches!), avslappnad nacke och huvud. Kom ihåg, du tar det helt i din egen takt, jag finns här för att guida dig men det är du som bestämmer tempot! Let’s do it 🙏❤️ Namaste.

8 comments

  1. Tusen tack för detta passet! Kort men effektivt.
    Jag och min träningskompis ska köra detta varje dag nu under sportlovet. Vi tränar styrkelyft i vanliga fall och detta är ett suveränt komplementpass.

    Tusen tack.

  2. Alltså vilka fantastiska yoga pass!!! Äntligen börjat yoga trots jag varit/är sjuk i kroniska sjukdomar med ständiga, infektioner, trötthet m.m. .måste stärka min kropp nu då jag börjat få så ont i ryggen av alla år på soffan….klarar dina lugna pass ändå och de gör susen!! 🙏❤

  3. Hej! Om du vill skulle jag tycka det vore perfekt med ett kort yogapass per veckodag. Typ 10-15 min. När veckan gått har vi kört igenom hela kroppen. Tack Från Lina Åström i Täby

Leave a comment

Your email address will not be published.